Exclusieve merken

Bij WONDERS vindt u niet alleen prachtige design eetkamerstoelen, maar ook een uitgebreide collectie van exclusieve merken. Onze selectie omvat zowel tijdloze mid-century modern klassiekers als eigentijdse ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit, zowel in uitvoering als ontwerp.

Ontdek bij ons karaktervolle tafels die perfect samengaan met onze eetkamerstoelen, evenals kroonluchters die erboven hangen en tapijten die de finishing touch geven. Onze design verlichting gaat verder dan alleen boven de tafels; wij bieden een breed scala aan verlichtingsopties, en onze WONDERS design studio staat klaar om u te assisteren bij het opstellen van een lichtplan.

Naast alle soorten zitmeubels hebben we ook diverse kasten, waaronder het tijdloze modulaire USM Haller systeem en de flexible Moormann FNP boekenkast, beide met trots in onze winkel gepresenteerd.

Of het nu gaat om de inrichting van uw (vakantie)woning, werkomgeving, boetiekhotel of restaurant, wij hebben alles in huis voor een perfect afgestemde totaalinrichting. We nodigen u van harte uit om langs te komen en samen met ons uw wensen te bespreken. Ons enthousiaste team staat klaar om u te adviseren en uw ruimte naar een hoger niveau te tillen.