workshop_of_wonders_design_studio_00

Wonders interieurontwerp. Interieur met karakter.

Van interieuradvies tot de volledige transformatie van een bestaand gebouw, wij hebben de ervaring ruimschoots in huis. Wij ontwerpen interieurs voor woningen, hospitality en werkomgevingen. 

Interieuradvies

Onze Wonders design studio ondersteunt u met het maken van de juiste keuzes. Het eerste uur is gratis en vrijblijvend, we kijken, dan graag mee welk producten en afwerking het beste bij u past. Mocht u daarna meer van onze tijd willen inzetten dan maken we een passend offerte. Dat kan gaan over het inrichten van een of meerdere ruimtes of bijvoorbeeld een lichtplan.
workshop_of_wonders_chair_gallery_stalen
workshop_of_wonders_chair_gallery_interierontwerp

Interieurontwerp

Bent u op zoek naar dat persoonlijke maatpak voor uw ruimte dan zijn wij de juiste partij. En perfect passend interieur ontstaat door grondig te luisteren en kijken, helder te analyseren om vervolgens in samenspraak met u duurzame intelligente ontwerpen te creëren. Wij maken duidelijke afspraken over persoonlijke wensen en budget en kunnen u compleet ontzorgen door naast interieurontwerper en inrichter ook uw architect, projectmanager en artdirector te zijn. Onze particuliere klanten en commerciële opdrachtgevers hebben een voorliefde voor design en architectuur.

Hospitality projecten

Werkomgevingen